skip to Main Content

Zwolle, 24 uur per week bij de vraagouder(s) thuis.

Voor een gezellig en ondernemend gezin uit Zwolle zijn wij opzoek naar een flexibele nanny voor 24 uur per week.

Het gezin bestaat uit vader, moeder, een schoolgaande zoon van 4 en een dochter van 2.

De ouders vertrekken beide om 6.30u naar hun werk. Zij zoeken een nanny die de kinderen kan helpen met een goede en ontspannen start van de dag en ook tevens de hele dag met hen kan doorbrengen. Welke dagen dit zijn? Dat bepalen ze in overleg met jou. Door zich flexibel op te stellen hoopt het gezin de meest passende nanny te vinden.

De ouders vinden de omgang met andere kinderen erg belangrijk, dus het zou leuk zijn als je in contact wil komen met andere nanny’s in de omgeving. De nanny zal de oudste naar school en deze om 15:00 weer ophalen.  Beide kinderen genieten er erg van om naar de kinderboerderij of speeltuin in de wijk te gaan. Samen een boekje lezen en spelen met de pop/duplo behoort ook tot de favoriete activiteiten van de kinderen. Ouders vinden het belangrijk dat de nanny flexibel is en de kinderen uitdaagt in hun (emotionele) ontwikkeling en creativiteit.

Het is de bedoeling dat de nanny kookt voor het hele gezin en vervolgens samen met de kinderen de maaltijd opeet.

In de schoolvakanties heeft dit gezin voor 6 weken opvang nodig, de andere 6 weken zullen de ouders zelf vrij zijn. De opvang dagen zijn in overleg met jou en zullen zijn van 6:30 tot 18:30. Heb je dus twee specifieke dagen die jou het beste uitkomen? Dit is voor het gezin zeker bespreekbaar.

Als Nanny heb jij een hele verantwoordelijke taak. Jij bent de persoon die de zorg draagt voor het meest kostbare wat het gezin bezit, namelijk hun kind/kinderen. Het stimuleren van de ontwikkeling van het kind en het ondernemen van leuke activiteiten zit in je bloed. Naast de zorg van de kinderen die natuurlijk op nummer 1 staat, vinden sommige ouders het fijn als de Nanny ook een kleine bijdrage levert aan wat huishoudelijke taken. Jij bent de persoon die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken, en hierin een helpende hand te zijn.

Herken jij jezelf hierin? Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar ons door en hopelijk spreken wij elkaar dan snel!

Jouw kwaliteiten zijn.
• Je hebt ervaring in het werken met kinderen
• Je bent zorgzaam, enthousiast en liefdevol
• Je kunt goed zelfstandig werken
• Je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling
• Je bent bereid je flexibel op te stellen
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Jij bent in het bezit van.
• Een geldig legitimatie bewijs
• Een geldig Kinder EHBO certificaat
• Een afgerond diploma Zorg en Welzijn of SPW (minimaal MBO 2)
Er zijn veel diploma’s passend voor deze functie.
Mocht je twijfelen of jouw diploma voldoet aan de eisen om als Nanny aan de slag te gaan? Neem dan even een kijkje op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/kinderopvang/vraag-en-antwoord/gastouder-worden

Waarom werken als Nanny bij NannyThuis?

Gastouderbureau NannyThuis staat voor persoonlijke opvang. Wij maken vooraf kennis met alle vraagouder(s), kinderen en gastouders alvorens een samenwerking van start gaat.

Tijdens de periode van opvang hebben wij regelmatig contact met de gastouders en vraagouder(s), en kunt u met alle vragen, leuke nieuwtjes of tips terecht bij uw eigen bemiddelingsmedewerker. Zij zullen indien wanneer nodig hulp bieden om de opvang nog beter te laten verlopen.

Gastouders zijn kostbaar!

Wij vinden het belangrijk dat u naast de opvang van de kinderen, uzelf ook kunt blijven ontwikkelen in het gastouderschap. Zo bieden wij cursussen, trainingen en workshops aan, om de opvang nog beter te kunnen maken!

Parttime uren: 12 per week