Zwijndrecht, 27u per week bij de vraagouder(s) thuis.

Voor een gezin in Zwijndrecht dat een tweeling verwacht, zoeken wij een ervaren en liefdevolle nanny. De ouders hebben ook een zoontje van 1.

Als nanny voor dit gezin breng je stabiliteit, ondersteun je de ouders en speel je in op de behoeftes van de kinderen.

Je onderneemt leuke activiteiten, bedenkt creatieve bezigheden maar trekt er ook graag op uit. Voorlezen, liedjes zingen; het past allemaal bij dit gezin.

Het gezin woont in een omgeving waarbij alles op loopafstand is. De speeltuin, supermarkt, de bakker. Je kan er allemaal gebruik van maken.

Het gezin zoekt een nanny voor de woensdag en vrijdag van 08:30 – 18:30, de donderdag van 08:30 – 13:30 en bij voorkeur ook de zaterdag om de week van 08:30 – 16:00.

Werken als Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren Nanny’s die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen nanny en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een nanny gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert.Als nanny ben je primair verantwoordelijk voor de de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als nanny zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.

(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

info @nannythuis.nl

085-3036827