Zoetermeer, 20u per week bij de vraagouder(s) thuis.

Voor een gezin woonachtig in Zoetermeer, zoeken wij een ervaren en gezellige nanny. De opvang zal zijn voor een meisje van 4 jaar, en de baby die ieder moment geboren zal worden. Het gezin woont in een kindvriendelijke buurt waarbij je er lekker op uit kan trekken.

Jij als nanny hebt ervaring met de leeftijd van de kinderen, en kan inspelen op de behoeftes daar van. Je bent lief, kan grenzen bepalen en zorgt vooral voor de gezellige sfeer in de woning. De opvang vind plaats op de maandag en dinsdag van 08:00 – 16:00±. Tijdens deze dagen zullen beide kinderen aanwezig zijn. Daarnaast zou er opvang op de woensdag gewenst zijn van 13:00 – 17:00. Hierbij zal alleen de oudste aanwezig zijn.

Werken als Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren Nanny’s die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen nanny en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een nanny gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert.Als nanny ben je primair verantwoordelijk voor de de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als nanny zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.

(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

info @nannythuis.nl

085-3036827