skip to Main Content

Zoetermeer, 1 dag per week bij de vraagouder(s) thuis

Voor een groot en gezellig gezin uit Zoetermeer zijn wij per direct op zoek naar een Nanny voor ongeveer 9 uur in de week!

Dit gezellige gezin bestaat uit, vader, moeder en hun 4 kinderen. Een dochter van 4, een dochter van 3, een dochter van 2 en hun zoontje van 0.  De oudste dochter van 4 jaar zit op school, incidenteel is het de bedoeling dat de Nanny de dochter uit school haalt. Bezit van een auto en rijbewijs is dus vereist. Hoe ziet de dag bij dit gezin er verder uit? Dit gezin houdt van gezelligheid, de dochters van 3 en 2 vinden het erg leuk om veel buiten te spelen. Ook zijn ze graag creatief bezig, knutselen, spelletjes spelen en een boekjes lezen daar worden ze blij van! De jongste van het gezin houdt van knuffelen en vind het ook wel erg interessant om mee te kijken met wat zijn zussen aan het doen zijn.

De opvang gaat voor nu om 1 dag in de week van 8:15 tot 17:15, wel is er uitbreiding mogelijk! Welke dag de opvang zal plaatsvinden is in overleg met de Nanny.

Als Nanny heb jij een hele verantwoordelijke taak. Jij bent de persoon die de zorg draagt voor het meest kostbare wat het gezin bezit, namelijk hun kind/kinderen. Het stimuleren van de ontwikkeling van het kind en het ondernemen van leuke activiteiten zit in je bloed. Naast de zorg van de kinderen die natuurlijk op nummer 1 staat, vinden de ouders het fijn als de Nanny ook een kleine bijdrage levert aan wat huishoudelijke taken. Jij bent de persoon die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken, en hierin een helpende hand te zijn.

Herken jij jezelf hierin? Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar ons door en hopelijk spreken wij elkaar dan snel!

Jouw kwaliteiten zijn.

Je hebt ervaring in het werken met kinderen
Je bent zorgzaam, enthousiast en liefdevol
Je kunt goed zelfstandig werken
Je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling
Je bent bereid je flexibel op te stellen
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Jij bent in het bezit van.

Een geldig legitimatie bewijs
Een geldig Kinder EHBO certificaat
Een afgerond diploma Zorg en Welzijn of SPW (minimaal MBO 2)
Er zijn veel diploma’s passend voor deze functie.

Mocht je twijfelen of  jouw diploma voldoet aan de eisen om als Nanny aan de slag te gaan? Neem dan even een kijkje op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/kinderopvang/vraag-en-antwoord/gastouder-worden

Waarom werken als Nanny bij NannyThuis?

Gastouderbureau NannyThuis staat voor persoonlijke opvang. Wij maken vooraf kennis met alle vraagouder(s), kinderen en gastouders alvorens een samenwerking van start gaat.

Tijdens de periode van opvang hebben wij regelmatig contact met de gastouders en vraagouder(s), en kunt u met alle vragen, leuke nieuwtjes of tips terecht bij uw eigen bemiddelingsmedewerker. Zij zullen indien wanneer nodig hulp bieden om de opvang nog beter te laten verlopen.

Gastouders zijn kostbaar!

Wij vinden het belangrijk dat u naast de opvang van de kinderen, uzelf ook kunt blijven ontwikkelen in het gastouderschap. Zo bieden wij cursussen, trainingen en workshops aan, om de opvang nog beter te kunnen maken!