Wassenaar, 20u per week bij de vraagouder(s) thuis.

Voor een gezellig en groot gezin in Wassenaar, zoeken wij een ervaren en flexibele nanny. Zowel de vier kinderen als de ouders zijn al gewend aan het werken met een nanny, maar door enige veranderingen zijn zij op zoek naar een nieuwe nanny.

De opvang dagen zijn voor nu nog even onbekend, omdat moeder bezig is met een nieuwe baan. Jij als nanny kan je tijdens de opvang flexibel opstellen naar de ouders, jij zal dit ook van hun terug kunnen verwachten. De kinderen vinden het leuk om samen met jou leuke activiteiten te ondernemen. Lekker wandelen, een spelletje aan tafel of creatief bezig zijn; Het is voor jou allemaal geen probleem.

Naast de opvang van de kinderen, zou het fijn zijn als je wat huishoudelijke taken kan meepakken. De kinderen gaan uiteraard altijd voor. Een rijbewijs en auto is niet nodig, alles is in principe op loopafstand.

Startdatum bij voorkeur per 1 mei 2018

Werken als Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren Nanny’s die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen nanny en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een nanny gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert.Als nanny ben je primair verantwoordelijk voor de de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als nanny zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.

(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

info @nannythuis.nl

085-3036827