Wassenaar, 15u per week bij de vraagouder(s) thuis.

Voor een gezin in Wassenaar met 2 kinderen, zoeken wij een nanny voor de na schoolse opvang. Zij hebben de leeftijd van 13 en 10 jaar.

Als nanny voor dit gezin, ben je in het bezit van een rijbewijs en auto. De kinderen dienen namelijk van school gehaald te worden en indien gewenst naar sportclubjes gebracht te worden.

Jij bent actief, consequent en onderneemt leuke activiteiten met de kinderen. Je staat open voor speel afspraakjes, maar hebt ook oog voor de kleine huishoudelijke dingen. De kinderen zijn momenteel gewend aan de nanny.

De werkdagen betreffen de maandag, dinsdag , donderdag en vrijdag van 15:30 – 18:00 en de woensdag van 14:30 – 18:00. In vakanties werk je hele dagen.

Werken al s Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren Nanny’s die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen nanny en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een nanny gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert.Als nanny ben je primair verantwoordelijk voor de de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als nanny zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.

(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

info @nannythuis.nl

085-3036827