skip to Main Content

Voorburg, 30u per week bij de vraagouder thuis.

Voor een liefdevol gezin uit Voorburg zoeken wij een ervaren en ondernemende Nanny. 

Momenteel hebben ouders 3 kinderen, maar nummer 4 wordt in Juli verwacht. De kinderen hebben de leeftijd 7,6 en 3 jaar. Je werkt 3 dagen van 8 tot 18.00, een totaal van 30 uur per week. Zij zoeken een lieve Gastouder aan huis die ervoor zorgt dat het thuis altijd gezellig is maar hen vooral ook meeneemt naar buiten. Zij zijn een actief gezin, alle 3 de kinderen spelen rugby. 

De oudste speelt heel graag spelletjes en wilt je graag leren schaken. Hij is een vriendelijke, rustige, gevoelige jongen. Hij zorgt graag voor anderen en wilt je graag helpen. De middelste is erg stoer en sportief. hij heeft behoefte aan structuur  en een helder dagprogramma. Hij speelt graag actief en buiten: (bal)spelen en fietsen zijn favoriet. De jongste is vrolijk, spontaan en staat haar mannetje. Ze tekent en knutselt graag, speelt met andere kinderen en heeft heel veel zin om naar school te gaan. In juli verwachten zij hun vierde kindje. Ouders willen graag verder met gastouderopvang en hebben iemand nodig die de komende vier jaar drie dagen in de week bij hen wilt werken. De gastouder zorgt ervoor dat er voor de kinderen altijd een plekje thuis is en maakt het mogelijk dat ouders na het werk vooral kunnen richten op het samenzijn met de kinderen.

In de opvoeding proberen ouder de kinderen zoveel mogelijk de ruimte te geven om zichzelf te ontwikkelen. Daarnaast vinden zij een respectvolle communicatie en omgang met elkaar belangrijk: iedereen mag zijn wie hij of zij is en zij nemen elkaar hierin serieus. Ze hebben duidelijke ideeën over gezond eten en lichaamsbeweging en vinden het belangrijk om hierin het goede voorbeeld te geven.

Werken als Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren gastouder die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen gastouder en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een gastouder gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert. Als gastouder ben je primair verantwoordelijk voor de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als gastouder zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Hoe kun je solliciteren?

NannyThuis ontvangt voor de gastouder-vacatures een hoop reacties. Om alle reacties optimaal te kunnen beoordelen, ontvangen wij graag een complete sollicitatie .

– Stuur jouw motivatiebrief, CV + recente foto naar NannyThuis.

– Mail bovengenoemde documenten naar info @nannythuis.nl met de omschrijving van de vacature.

– Graag ontvangen wij tevens eventuele referenties op papier.

Omdat een CV via Indeed niet goed aankomt, ontvangen wij de sollicitaties bij voorkeur per mail .

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

NannyThuis

www.nannythuis.nl

085-303 68 27