Vleuten, 20u per week bij de vraagouder(s) thuis.

Voor een jong gezin in Vleuten, zijn wij op zoek naar een ervaren nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder en 3 kinderen. De jongste 2 zijn een tweeling van 1 jaar, dus ervaring met jonge kinderen is absoluut vereist. We zijn op zoek naar een nanny die graag voor een langere tijd de samenwerking wil aan gaan, en op deze wijze stabiliteit kan bieden aan het gezin.

De ideale nanny voor dit gezin is flexibel, onderneemt leuke en educatieve activiteiten met de kinderen en woont bij voorkeur in de buurt. Je verzorgt de kinderen, neemt kleine huishoudelijke taken op je. De woning is goed te bereiken met de auto en tevens is er een bakfiets aanwezig.

Het gezin woont tevens op loop/fiets afstand van station Vleuten.

De opvang dagen zijn maandag en vrijdag van 08:00 – 17:30

Deze vacature is te combineren met een ander gezin voor 20u per week.

Werken als Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren Nanny’s die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen nanny en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een nanny gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert.Als nanny ben je primair verantwoordelijk voor de de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als nanny zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.

(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!