skip to Main Content

Rotterdam, 30u per week bij de vraagouder thuis.

Voor een liefdevol gezin uit Rotterdam zoeken wij per Juni 2020 een ervaren en enthousiaste Nanny. Het gezin heeft 3 jongens in de leeftijd 7, 4 en 2 jaar. De werkdagen zijn dinsdag, woensdag en de donderdag en je werkt 30 uur per week.

De 2 oudste kinderen zitten op de basisschool, waardoor je de meeste uren opvang biedt aan de jongste spruit. Aangezien het allemaal jongens zijn, vinden de ouders het fijn als jij ook leuke activiteiten onderneemt. Ook vinden ouders het belangrijk dat de 2 oudste met vriendjes kunnen afspreken, tijdens jouw opvangdagen. Het hebben van een rijbewijs & auto is niet noodzakelijk, maar wordt wel als handig gezien. Het gezin moet eind Mei afscheid nemen van de huidige Nanny, wat zowel de ouders als kinderen erg jammer vinden. Het gezin is dus bekend met een Nanny aan huis. Ben jij de ondernemende, lieve en ervaren Nanny waar het gezin op zoek naar is? Beschik jij over de juiste papieren om te werken met kinderen, denk hierbij aan je EHBO, VOG en diploma? Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet.

Mocht je twijfelen of jouw diploma voldoende is om met kinderen te mogen werken, klik dan even hier om te kijken of je diploma ertussen staat.

Werken als Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren gastouder die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen gastouder en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een gastouder gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert. Als gastouder ben je primair verantwoordelijk voor de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als gastouder zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Hoe kun je solliciteren?

NannyThuis ontvangt voor de gastouder-vacatures een hoop reacties. Om alle reacties optimaal te kunnen beoordelen, ontvangen wij graag een complete sollicitatie .

– Stuur jouw motivatiebrief, CV + recente foto naar NannyThuis.

– Mail bovengenoemde documenten naar info @nannythuis.nl met de omschrijving van de vacature.

– Graag ontvangen wij tevens eventuele referenties op papier.

Omdat een CV via Indeed niet goed aankomt, ontvangen wij de sollicitaties bij voorkeur per mail .

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

NannyThuis

www.nannythuis.nl

085-303 68 27