skip to Main Content

Rotterdam, 16u per week bij de vraagouder thuis.

Voor een liefdevol gezin uit Rotterdam zoeken wij vanaf Maart 2020 een enthousiaste en vlotte Nanny.
De Nanny kent haar eigen kwaliteiten, kan inspelen op de behoeftes van de kinderen en weet van aanpakken.
Het gezin heeft 2 lieve jongens in de leeftijd van 4,5 en 1,5 jaar. Zij zoeken voor de maandag, woensdag en donderdag opvang. Je zult de volgende uren werken bij het gezin;  Maandag; 13.30 tot 18.00 / Woensdag; 9.00 tot 18.00 / Donderdag; 13.30 tot 18.00

Op maandag en donderdag begin jij om 13.30 en kun je alvast het eten voor die avond voorbereiden. Om half 3, zul je de oudste uit school halen en kun je iets met hem ondernemen. De school is op 5 minuten fiets afstand van ouders huis, en die fiets kun je lenen bij het gezin. Om 17.00 kun je de jongste van de crèche halen, dit is 2 minuten lopen vanaf het huis van ouders. Zodra je ook die kleine spruit opgehaald hebt, kun je nog even met hem kletsen over welke avonturen hij beleefd heeft op de crèche. Rond 17.45 ga je aan tafel met de kinderen en eten jullie gezellig met elkaar. Op het moment dat ouders rond 18.00 thuis komen, is het belangrijk dat het huis netjes is opgeruimd en dat het speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt, weer netjes op zijn plek staat. Omdat beide kinderen een hoop prikkels ervaren op school, vinden ouders het fijn dat als zij thuis komen de kinderen klaar zijn voor hun avondritueel. Dit zullen de ouders dan ook oppakken, want hoe fijn is het na een lange werkdag om nog even quality time met je kids te hebben. 

Zoals je in het begin van het bericht kunt lezen, werk je op woensdag een hele dag. Dit komt omdat de jongste die dag niet naar de crèche gaat, maar gezellig met jou iets wilt ondernemen. Hier heb je dan ook alle tijd voor, aangezien de oudste op school zit. 

Ouders vinden het belangrijk dat er nog steeds met vriendjes of vriendinnetjes afgesproken kan worden tijdens de opvangdagen. Op de maandag & donderdag is hier dan ook de perfecte gelegenheid voor.
Het zal wel eens een keer voorkomen dat de oudste bij een vriendje wilt gaan spelen, waardoor jij helemaal geen kinderen hebt. In dit geval kun jij de jongste van de crèche halen, zodat je iets leuks met hem kunt ondernemen. Ouders zijn hier zeker flexibel in, ook als je bijvoorbeeld een middag weg wilt met de kinderen om naar een leuke activiteit in de omgeving te gaan. Op zulke momenten mag je ook de jongste van de crèche ophalen. 

Ouders vinden het belangrijk dat de Nanny sociaal is, energie heeft, verzorgd eruit ziet en lekker ondernemend is. Ook dat jij goed Nederlands spreekt is voor ouders een must,  en lekker elke dag even een frisse neus halen met de kinderen. Je wilt graag binnen en buiten activiteiten ondernemen, en hoeft geen huishoudelijke taken verder uit te voeren. De kinderen zijn echt prioriteit, en daar willen ze je dan ook alle tijd voor geven. 

Verder vinden ouders het belangrijk dat jij je als Nanny welkom en thuis voelt. Dat jij met plezier naar je werk gaat en dat als je ergens tegen aanloopt, dit ook bespreekt met ouders. De kinderen zijn sociaal, kletsen graag en vinden het heerlijk op grapjes te maken. Je weet dus wat je kunt verwachten, als jij de Nanny wordt van deze 2 kleine boefjes. ?

Als jij over een rijbewijs & auto beschikt is dit zeker een pre voor ouders. 

Werken als Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren gastouder die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen gastouder en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een gastouder gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert. Als gastouder ben je primair verantwoordelijk voor de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als gastouder zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Hoe kun je solliciteren?

NannyThuis ontvangt voor de gastouder-vacatures een hoop reacties. Om alle reacties optimaal te kunnen beoordelen, ontvangen wij graag een complete sollicitatie .

– Stuur jouw motivatiebrief, CV + recente foto naar NannyThuis.

– Mail bovengenoemde documenten naar info @nannythuis.nl met de omschrijving van de vacature.

– Graag ontvangen wij tevens eventuele referenties op papier.

Omdat een CV via Indeed niet goed aankomt, ontvangen wij de sollicitaties bij voorkeur per mail .

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

NannyThuis

www.nannythuis.nl

085-303 68 27