skip to Main Content

Rijnsburg, 18u per week bij de vraagouder thuis.

Voor een liefdevol gezin uit Rijnsburg zoeken wij een liefdevolle en ervaren Nanny. Het gezin wilt graag vanaf Mei 2020 starten met de opvang en zoeken 3 dagen per week opvang.
De opvangdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag van 12.00 tot 18.00. Dit betekend dat je 18 uur per week werkt. 

Ouders zoeken een Nanny die beschikt over een gerelateerd diploma om met kinderen te mogen werken, en die beschikt over haar rijbewijs en een auto heeft. Ook vinden ouders het fijn dat je de huishoudelijke taken op je neemt zoals, eten opwarmen (niet koken), stofzuigen, vaatwasser in en uit ruimen en waar tijd is even de was aanzetten of in de droger doen. Hier is zeker tijd voor, aangezien de oudste de meeste tijd op school zit en je du veel met de jongste alleen bent. 

Ouders hebben 2 lieve dochters van 7,5 en 2 jaar. De oudste dochter is een sportief meisje, enorm gedreven en fanatiek bezig met hockey. Dit staat dan ook centraal in haar leventje. 

Ze is een lief en rustig meisje, wat goed luistert maar af en toe ook wel de grens op zoekt. Dit zie je vooral terug als zij iets moet doen wat ze liever niet doet, zoals opruimen of lezen. 

De jongste spruit van het gezin is een klein ondeugend meisje wat enorm veel van haar zus houdt. Ze speelt graag met poppen en speelt ook regelmatig met haar eigen keukentje. Ze is een echte dame en klets dan ook de oren van je hoofd. 

Ouders merken dat zowel zij als de kinderen behoefte hebben aan rust. Dat de oudste uit school zelf kan bepalen of ze wilt afspreken of dat ze thuis rustig wilt spelen. Dit is op dit moment niet het geval omdat ze tot 18.30 op de BSO zit. Het is voor ouders heel fijn om te weten dat als de Nanny opvangt biedt, dat de kinderen die middag rust hebben ervaren waardoor het eten ook een gezellige gelegenheid wordt in het gezin. Dat het eten opgewarmd is en dat ouders kunnen genieten van de tijd die er nu is om samen als gezin te zijn. 

Werken als Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren gastouder die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen gastouder en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een gastouder gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert. Als gastouder ben je primair verantwoordelijk voor de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als gastouder zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Hoe kun je solliciteren?

NannyThuis ontvangt voor de gastouder-vacatures een hoop reacties. Om alle reacties optimaal te kunnen beoordelen, ontvangen wij graag een complete sollicitatie .

– Stuur jouw motivatiebrief, CV + recente foto naar NannyThuis.

– Mail bovengenoemde documenten naar info @nannythuis.nl met de omschrijving van de vacature.

– Graag ontvangen wij tevens eventuele referenties op papier.

Omdat een CV via Indeed niet goed aankomt, ontvangen wij de sollicitaties bij voorkeur per mail .

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

NannyThuis

www.nannythuis.nl

085-303 68 27