skip to Main Content

Oostvoorne, 28u per week bij de vraagouder thuis.

Voor een groot maar gezellig gezin in Oostvoorne (Rotterdam) zoeken wij een Nanny die haar eigen kwaliteiten kent. Hierdoor kan zij goed de rust bewaren voor de 4 kinderen. Dit zijn tevens allemaal jongens, dus als je ook nog gek bent op actieve en ondernemende activiteiten zit jij bij dit gezin helemaal op je plek! De jongens zitten allemaal op voetbal dus mocht je hier nou ook wat verstand van hebben of je vindt het ook best leuk om een balletje te trappen, maak jij de jongens natuurlijk erg gelukkig!

De leeftijden van de kinderen zijn 10, 8, 6 en 3 jaar! Als de drie oudste lekker naar school zijn gebracht door jou dan kun je met de jongste gezellig even de benodigde boodschappen halen. De ouders zien graag dat jij in de avond kookt én gezellig mee eet met het hele gezin! Een rijbewijs en auto zijn handig om te hebben bij dit gezin omdat jij op de dinsdag de jongste van de crèche ophaalt. Jij hoeft verder geen huishoudelijke taken te doen zoals stofzuigen of dweilen hier heeft het gezin een huishoudster voor. Zij hebben op dit moment een hond. Het is dus handig als je geen allergie hebt of bang bent voor honden!

De opvangdagen en tijden zijn als volgt;
Maandag van 8.00 tot 19.00; Dinsdag van 14.00 tot 19.00;
Woensdag van 8.00 tot 19.00 Donderdag van 8.00 tot 19.00.

Werken als Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren gastouder die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen gastouder en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een gastouder gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert. Als gastouder ben je primair verantwoordelijk voor de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als gastouder zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Hoe kun je solliciteren?

NannyThuis ontvangt voor de gastouder-vacatures een hoop reacties. Om alle reacties optimaal te kunnen beoordelen, ontvangen wij graag een complete sollicitatie .

– Stuur jouw motivatiebrief, CV + recente foto naar NannyThuis.

– Mail bovengenoemde documenten naar info @nannythuis.nl met de omschrijving van de vacature.

– Graag ontvangen wij tevens eventuele referenties op papier.

Omdat een CV via Indeed niet goed aankomt, ontvangen wij de sollicitaties bij voorkeur per mail .

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

NannyThuis

www.nannythuis.nl

085-303 68 27