skip to Main Content

Nanny in Rotterdam, 30 uur per week

Voor een liefdevol gezin uit Rotterdam zoeken wij per Juni 2020 een ervaren en enthousiaste Nanny. Het gezin heeft 3 jongens in de leeftijd 8, 5 en 3 jaar. De jongste wordt per december 4 jaar en zal dan ook naar de basisschool gaan. De werkdagen zijn dinsdag, woensdag en de donderdag en je werkt 30 uur per week.

De 2 oudste kinderen zitten op de basisschool, waardoor je de meeste uren opvang biedt aan de jongste spruit. Aangezien het allemaal jongens zijn, vinden de ouders het fijn als jij ook leuke activiteiten onderneemt. Ook vinden ouders het belangrijk dat de 2 oudste met vriendjes kunnen afspreken, tijdens jouw opvangdagen. Het hebben van een rijbewijs & auto is niet noodzakelijk, maar wordt wel als handig gezien. Het gezin moet eind Mei afscheid nemen van de huidige Nanny, wat zowel de ouders als kinderen erg jammer vinden. Het gezin is dus bekend met een Nanny aan huis. Ben jij de ondernemende, lieve en ervaren Nanny waar het gezin op zoek naar is? Beschik jij over de juiste papieren om te werken met kinderen, denk hierbij aan je EHBO, VOG en diploma?

Herken jij jezelf hierin? Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar ons door en hopelijk spreken wij elkaar dan snel!

Jouw kwaliteiten zijn.
• Je hebt ervaring in het werken met kinderen
• Je bent zorgzaam, enthousiast en liefdevol
• Je kunt goed zelfstandig werken
• Je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling
• Je bent bereid je flexibel op te stellen
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Jij bent in het bezit van.
• Een geldig legitimatie bewijs
• Een geldig Kinder EHBO certificaat
• Een afgerond diploma Zorg en Welzijn of SPW (minimaal MBO 2)
Er zijn veel diploma’s passend voor deze functie.
Mocht je twijfelen of jouw diploma voldoet aan de eisen om als Nanny aan de slag te gaan? Neem dan even een kijkje op

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/kinderopvang/vraag-en-antwoord/gastouder-worden

Waarom werken als Nanny bij NannyThuis?

Gastouderbureau NannyThuis staat voor persoonlijke opvang. Wij maken vooraf kennis met alle vraagouder(s), kinderen en gastouders alvorens een samenwerking van start gaat.

Tijdens de periode van opvang hebben wij regelmatig contact met de gastouders en vraagouder(s), en kunt u met alle vragen, leuke nieuwtjes of tips terecht bij uw eigen bemiddelingsmedewerker. Zij zullen indien wanneer nodig hulp bieden om de opvang nog beter te laten verlopen.

Gastouders zijn kostbaar!

Wij vinden het belangrijk dat u naast de opvang van de kinderen, uzelf ook kunt blijven ontwikkelen in het gastouderschap. Zo bieden wij cursussen, trainingen en workshops aan, om de opvang nog beter te kunnen maken!Mocht je twijfelen of jouw diploma voldoende is om met kinderen te mogen werken, klik dan even op onderstaande link om te kijken of je diploma ertussen staat.