skip to Main Content

Nanny in Oostvoorne, 28uur per week

Voor een druk, groot maar vooral warm en gezellig gezin in Oostvoorne zoeken wij een nanny voor 3 dagen per week. Op de maandag werk je van 11:30 tot 19:00/20:00 en op de woensdag en donderdag van 08:30 tot 19:00/20:00

Door de drukte van het gezin zijn de ouders op zoek naar een nanny die hen breed kan ondersteunen. Op maandag wensen de ouders dan ook dat je alvast wat boodschappen doet en de avond maaltijd voorbereid. De vier kinderen in de leeftijd van 13, 10, 9 en 6 jaar zijn dan nog op school waardoor jij je handen vrij hebt. Wel is er een hond aanwezig in de woning die het gezellig vind als jij ook nog een rondje mee loopt.

Op woensdag en donderdag begin je eerder om te helpen in de huishouding. Hierbij gaat het wel om huishoudelijke taken die met de kinderen te maken hebben uiteraard.

Buiten de uren die hier beschreven staan zijn de ouders op zoek naar iemand die 2x per jaar een volledige week op de kinderen kan passen. Daarmee bedoelen zij 24/7 omdat de ouders dan samen met vakantie gaan.

Als nanny voor dit gezin zie je waar je nodig bent en pak je alles met beide handen aan. Als de kinderen je nodig hebben gaan zij uiteraard volledig voor. Indien de kinderen zichzelf vermaken ga jij als nanny niet zitten maar steek jij je handen uit de mouwen.

Je bent stabiel in de opvang en kan ook enige flexibiliteit bieden. Naast dol te zijn op kinderen ben je ook echt een dierenvriend.

Een rijbewijs binnen dit gezin is een vereiste. Eventueel heeft het gezin een auto beschikbaar om de kinderen op te halen van school, sportclubjes of speelafspraken.

Zie jij het als leuke uitdaging om dit gezin te ondersteunen? Dan horen we graag van je!

Wij bieden jou

– de zekerheid van vaste uren voor gedurende de samenwerking

– een marktconform salaris

– een persoonlijke werkomgeving

Wij vragen van jou

– een kind- of zorggerelateerd diploma (minimaal helpende zorg en welzijn 2)

– Een geldig VOG bewijs

– Een geldig ehbo-certficaat

– minstens 1 jaar relevante werkervaring,

– bereidheid om te werken onder de regeling dienstverlening aan huis

Verwachte startdatum: Zo snel mogelijk

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime