skip to Main Content

Nanny in Oegstgeest, 10 uur per week

Gezin uit Oegstgeest is opzoek naar jou!

Voor een warm en liefdevol gezin zoeken wij een passende Nanny! Zij zoeken iemand die per januari zou kunnen starten.

Dit gezin bestaat uit vader, moeder en hun 2 kinderen. Een zoon van 6 jaar en een dochter van 4 jaar. De kinderen zitten allebei op de basisschool, en de opvang is dan dus ook van 14:45 – 18:00.  De opvangdagen zullen zijn op maandagmiddag en dinsdagmiddag. Wat betreft de schoolvakanties, dan is de bedoeling dat de kinderen de hele dag worden opgevangen door de Nanny. Hoe ziet een werkdag bij dit gezin eruit? De Nanny staat bij school om de twee kinderen op te halen, om vervolgens met de kinderen naar huis te gaan voor een leuke, gezellige middag! Het gezin zoekt een geduldige Nanny die het belangrijk vind om de kinderen op een positieve manier te benaderen. De ouders zouden het fijn vinden als je alvast zou kunnen helpen met de voorbereidingen van de maaltijd. Wees niet bang, dit gezin is niet opzoek naar iemand met ervaring in de keuken , als er s ‘avonds maar een voedzame maaltijd op tafel staat! Wel is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.

Als Nanny heb jij een hele verantwoordelijke taak. Jij bent de persoon die de zorg draagt voor het meest kostbare wat het gezin bezit, namelijk hun kind/kinderen. Het stimuleren van de ontwikkeling van het kind en het ondernemen van leuke activiteiten zit in je bloed. Naast de zorg van de kinderen die natuurlijk op nummer 1 staat, vinden sommige ouders het fijn als de Nanny ook een kleine bijdrage levert aan wat huishoudelijke taken. Jij bent de persoon die het niet erg vind om de handen uit de mouwen te steken, en hierin een helpende hand te zijn.

Herken jij jezelf hierin? Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar ons door en hopelijk spreken wij elkaar dan snel!

Jouw kwaliteiten zijn.

 • Je hebt ervaring in het werken met kinderen
 • Je bent zorgzaam, enthousiast en liefdevol
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling
 • Je bent bereid je flexibel op te stellen
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Jij bent in het bezit van.

 • Een geldig legitimatie bewijs
 • Een geldig Kinder EHBO certificaat
 • Een afgerond diploma Zorg en Welzijn of SPW (minimaal MBO 2)
  Er zijn veel diploma’s passend voor deze functie.

Mocht je twijfelen of  jouw diploma voldoet aan de eisen om als Nanny aan de slag te gaan? Neem dan even een kijkje op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/kinderopvang/vraag-en-antwoord/gastouder-worden

Waarom werken als Nanny bij NannyThuis?

Gastouderbureau NannyThuis staat voor persoonlijke opvang. Wij maken vooraf kennis met alle vraagouder(s), kinderen en gastouders alvorens een samenwerking van start gaat.

Tijdens de periode van opvang hebben wij regelmatig contact met de gastouders en vraagouder(s), en kunt u met alle vragen, leuke nieuwtjes of tips terecht bij uw eigen bemiddelingsmedewerker. Zij zullen indien wanneer nodig hulp bieden om de opvang nog beter te laten verlopen.

Gastouders zijn kostbaar!

Wij vinden het belangrijk dat u naast de opvang van de kinderen, uzelf ook kunt blijven ontwikkelen in het gastouderschap. Zo bieden wij cursussen, trainingen en workshops aan, om de opvang nog beter te kunnen maken!