skip to Main Content

Nanny in Mijdrecht, 3 dagen per week

Voor een gezin in Mijdrecht zijn wij op zoek naar een nanny voor 3 dagen per week. Het gezin bestaat uit vader, moeder en 3 kinderen in de leeftijd van 8, 5 en 4 jaar. In mei 2022 verwacht het gezin hun vierde kindje.

Het gezin is op zoek naar een echte aanpakker die weet hoe ze haar handen uit de mouwen moet steken. Overdag ben je vooral met de baby thuis en is het fijn als je eventueel de maaltijd voor de avond kan voorbereiden of een wasje opvouwen. Belangrijk is wel dat de kinderen uiteraard altijd voor gaan. In de na-middag haal je de 3 oudste van school. Zit is op loopafstand en dus in de buurt. Afhankelijk van wat uitkomst kunnen er dan speelafspraken ingepland worden. In de schoolvakanties heb je alle 4 de kinderen de gehele dag.

Ouders zijn heel prettig om mee samen te werken. De communicatie is heel open en alles is bespreekbaar. Dit gezin waardeert de opvang van de nanny enorm en laten dat ook met regelmaat blijken. Zij leggen de volledige vertrouwen in de handen van de nanny, waardoor jij alle vrijheid hebt om de opvang naar eigen inzicht in te richten.

Ben jij die nanny die op zoek is naar een langdurige samenwerking en het een uitdaging vind om op de behoeftes van dit gezin in te spelen? Dan zoeken wij jou!

Wij bieden jou

– de zekerheid van vaste uren voor gedurende de samenwerking

– een marktconform salaris

– een persoonlijke werkomgeving

Wij vragen van jou

– een kind- of zorggerelateerd diploma (minimaal helpende zorg en welzijn 2)

– Een geldig VOG bewijs

– Een geldig ehbo-certficaat

– minstens 1 jaar relevante werkervaring,

– bereidheid om te werken onder de regeling dienstverlening aan huis