skip to Main Content

Nanny in Den Bosch, 25 uur per week

Voor een jong, enthousiast en gezellig gezin in Den Bosch zoeken wij een net zo gezellige en enthousiaste nanny. Het betreft een gezin welke bestaat uit vader, moeder en hun 3 kinderen. Hun zoon is de oudste, hij is inmiddels 4 jaar. Hij gaat naar school en wordt daarom alleen in de vakanties hele dagen opgevangen. Wel is het fijn als jij hem samen met zijn zusjes (2 jaar en 4 maanden) naar school kan brengen én natuurlijk met open armen weer op kan vangen op het schoolplein als de school is afgelopen.

Je werkt op de maandag en dinsdag van 07:30 tot 17:30 en op de woensdag van 08:00 – 13:00. Omdat je overdag vooral met de jongste twee bent is het fijn als je lekker actief bent. Een rijbewijs en auto is niet nodig, het gezin is in het bezit van een bakfiets en de school is op loopafstand.

De ouders zoeken een actieve nanny die graag leuke dingen doet met de kinderen. In overleg zou het ook prettig zijn als je de kinderen alvast in bad kan doen of de maaltijd kan voorbereiden.

Ben jij die nanny die op zoek is naar een langdurige samenwerking en het een uitdaging vind om op de behoeftes van dit gezin in te spelen? Dan zoeken wij jou!

Wij bieden jou

– de zekerheid van vaste uren voor gedurende de samenwerking

– een marktconform salaris

– een persoonlijke werkomgeving

Wij vragen van jou

– een kind- of zorggerelateerd diploma (minimaal helpende zorg en welzijn 2)

– Een geldig VOG bewijs

– Een geldig ehbo-certficaat

– minstens 1 jaar relevante werkervaring,

– bereidheid om te werken onder de regeling dienstverlening aan huis

Verwachte startdatum: Zo snel mogelijk

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime