skip to Main Content
Wat is gastouderopvang?

Gastouderopvang staat bekend om de persoonlijke aandacht voor ieder kind. Door die persoonlijke aandacht voelt uw kind zich veilig en vertrouwd bij de gastouder, en kan zich daardoor optimaal kan ontwikkelen. De gastouder kan per kind educatieve activiteiten aanbieden die aansluiten bij de belevingswereld van het kind. Gastouderopvang is een goed alternatief voor het reguliere kinderdagverblijf of kinderopvang door de één op één aandacht die geboden wordt aan het kind.

Wat betekent gastouderopvang via NannyThuis?

Gastouderopvang via NannyThuis betekent flexibiliteit. U betaalt als ouder alleen waar u gebruik van maakt, waardoor de opvang ook goed aansluit bij ouders die onregelmatig opvang nodig hebben. Gastouderbureau NannyThuis werkt uitsluitend met gediplomeerde gastouders waardoor u het recht behoudt op kinderopvangtoeslag. Zo wordt kinderopvang niet alleen persoonlijk en flexibel, maar ook voordelig. Bij gastouderopvang zullen uw wensen persoonlijk in kaart gebracht worden zodat de opvang geheel op uw situatie en dat van u kind wordt aangesloten. De opvang kan plaatsvinden bij de gastouder thuis, maar ook bij u als vraagouder thuis.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of de kosten die u kunt besparen tegenover reguliere kinderopvang? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!