Wat houdt kinderopvang met een nanny in?

Voor ons staat kinderopvang met een nanny voor; persoonlijke aandacht aan jouw kind(eren) bij jouw thuis. Door die persoonlijke aandacht bij jouw thuis voelt jouw kind(eren) zich veilig en vertrouwd en kan zich daardoor optimaal ontwikkelen. De nanny biedt per kind educatieve activiteiten aan  die aansluiten bij de ontwikkelingsfase van jouw kind(eren). 

Dus één op één aandacht aan jouw kind(eren) bij jou thuis.

De GGD controleert uw woning vooraf op veiligheid en screent onze nanny’s voor en tijdens de gehele duur van haar werkzaamheden. Kinderopvang via NannyThuis betekent flexibiliteit. U betaalt als ouder alleen waar u gebruik van maakt. Van te voren wordt er een vast aantal uur afgesproken per week, maar onze nanny’s zijn flexibel waardoor de opvang ook goed aansluit bij ouders die onregelmatig werken. Daarnaast kun je als ouder ook zelf de keuze maken welke nanny het beste bij je past. Zo is de opvang geheel op je wensen afgestemd!

Voordelen van een nanny via NannyThuis
Persoonlijke aandacht
Kinderopvang bij jouw thuis
(Langdurig) vaste nanny
Flexibel
Gegarandeerde kinderopvangtoeslag
Educatieve activiteiten
Ontwikkeling van jouw kind(eren)
Minder snel ziek
Vertouwd
Veilig
Gescreend
Kwaliteit
Wat kost een nanny via NannyThuis?

Basis nanny:

De basis nanny is In het bezit van een geldig diploma of certificaat om je het recht op kinderopvang toeslag te geven. Daarnaast beschikt zij over de benodigde kennis om als nanny de opvang van de kinderen op zich te nemen. Zij zal de verzorging en opvang van de kinderen verzorgen tijdens de afgesproken opvang-uren. Daarnaast kun je van haar verwachten dat 1x per dag de vaatwasser in/uit geruimd wordt en aan het einde van de dag het speelgoed is opgeruimd. 

Senior nanny:

De senior nanny is in het bezit van een geldig diploma of certificaat om het recht op kinderopvangtoeslag te behouden. Zij laat zich zo nu en dan bijscholing om haar eigen kennis in het vak te vergroten. Zij neemt de verzorging en de opvang van de kinderen op zich tijdens de afgesproken opvang-uren. De senior nanny is goed op de hoogte van de ontwikkelingsfases van de kinderen waardoor activiteiten hierop aangepast kunnen worden. Daarnaast kun je van haar verwachten dat 1x per dag de vaatwasser in/uit geruimd wordt en aan het einde van de dag het speelgoed is opgeruimd. 

Premium nanny:

De premium nanny is in het bezit van een geldig diploma of certificaat om het recht op kinderopvangtoeslag te behouden. Zij laat zich meerdere malen op jaarbasis bijscholen om haar eigen kennis in het vak te vergroten. Zij neemt de verzorging en de opvang van de kinderen op zich tijdens de afgesproken opvang-uren. De senior nanny is uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingsfases van de kinderen waardoor activiteiten hierop aangepast kunnen worden. Zij maakt met grote lijnen een dagplanning waardoor de ontwikkeling goed gestimuleerd kan worden. Zij koppelt vorderingen naar je terug en ondersteund jou als ouder bij lastige situaties. Daarnaast kun je van haar verwachten dat 1x per dag de vaatwasser in/uit geruimd wordt en aan het einde van de dag het speelgoed is opgeruimd. 

basis
€14,80
uur
 • Gediplomeerde nanny
 • Recht op kinderopvangtoeslag
 • Gescreend
 • Vaste nanny

 

Optie:

Huishoudelijke werkzaamheden uitgevoerd door de nanny. Denk hierbij aan: Maaltijd voorbereiden, stofzuigen, Max. 2 wassen en/of kleine boodschappen. Toeslag bovenop uurtarief; € 2,46

Senior
€15,80
uur
 • Gediplomeerde nanny
 • Recht op kinderopvangtoeslag
 • Gescreend
 • Vaste nanny

 

Extra:

 • 1 á 2x per jaar bijscholing
 • Educatieve activiteiten
 • Uitgebreidere pedagogische kennis

 

Optie:

Huishoudelijke werkzaamheden uitgevoerd door de nanny. Denk hierbij aan: Maaltijd voorbereiden, stofzuigen, Max. 2 wassen en/of kleine boodschappen. Toeslag bovenop uurtarief; € 2,46

Premium
€16,80
uur
 • Gediplomeerde nanny
 • Recht op kinderopvangtoeslag
 • Gescreend
 • Vaste nanny
 • Uitgebreide bijscholing
 • Educatieve activiteiten
 • Uitgebreidere pedagogische kennis

 

Extra:

 • Educatieve activiteiten afgestemd op het kind
 • Maakt een plan per kind aan de hand van de ontwikkeling
 • Communiceert met ouders over vorderingen van de ontwikkeling
 • Signaleren en observeren

 

Optie:

Huishoudelijke werkzaamheden uitgevoerd door de nanny. Denk hierbij aan: Maaltijd voorbereiden, stofzuigen, Max. 2 wassen en/of kleine boodschappen. Toeslag bovenop uurtarief; € 2,46

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op 1 tot 2 kinderen. Bij 3 tot 4 kinderen wordt het uurtarief met € 1 verhoogd. Bij 5 tot 6 kinderen wordt het tarief met € 2 verhoogd.
Bereken je teruggave van de belastingdienst!
De NannyThuis werkwijze

Tijdens het vrijblijvende gesprek maken wij graag van de gelegenheid gebruik om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast bekijken wij met jou of een nanny een goede oplossing zou kunnen zijn.

Wanneer wij jouw formulier met de aanvraag hebben ontvangen, zullen wij een intake met je inplannen. Tijdens de intake nemen wij alle wensen omtrent de omvang met je door. We bekijken hoe een nanny het beste in jullie leven past en maken een zoekopdracht concreet.

Aan de hand van de besproken wensen gaan we de zoektocht naar jullie nanny starten. De zoektocht heeft als doel om meerdere geschikte nanny’s voor je gezin te vinden, die wij persoonlijk komen voorstellen.

Wanneer een nanny haar interesse toont in jullie aanvraag, plannen wij een telefonische afspraak met de kandidaat in. Tijdens dit eerste gesprek bekijken wij aan de hand van een uitgebreide motivatie brief én cv of de nanny met haar kwalificaties bij jullie als gezin past. Na het telefonische gesprek volgt een afspraak bij ons op kantoor. Wij bespreken uitgebreid jullie wensen door met de kandidaat om te kijken of wij een match kunnen maken. Indien NannyThuis denkt de nanny te kunnen matchen bij jouw thuis, zal er allereerst een screening volgen.

Wij zullen de nanny(‘s) allereerst voorstellen doormiddel van een gemaakt profiel. Dit profiel ontstaat aan de hand van de gesprekken die wij vooraf met de nanny hebben. Vanuit jullie kan er zelf gekozen welke nanny(‘s) wij persoonlijk mogen komen voorstellen.

Dat je niet zomaar een nanny bij je kind(eren) zet, dan begrijpen wij maar al te goed. Daarom heb je altijd de mogelijkheid om na de voorstel ronde, een nanny uit te nodigen voor een meeloopdag. Zo kun je eerst de klik tussen de nanny en je kind(eren) bekijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Wanneer je kiest voor een nanny via NannyThuis, dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Voordat we deze toeslagen kunnen aanvragen, dient de woning op veiligheid gecontroleerd te worden door de GGD. Deze controle vragen wij voor je aan, en we vertellen je vooraf ook waar ze naar komen kijken. De GGD zorgt op de achtergrond voor een zeer uitgebreide screening van je nanny, nog voordat zij op controle komen. Na de GGD inspectie, zorgt de GGD ervoor dat je nanny de gehele samenwerking ook continue gescreend blijft.

Het contract wordt afgesloten ná de GGD controle en vóór de start van de samenwerking. In het contract staan de taken van de nanny en van NannyThuis beschreven. Daarnaast benoemen we de werkdagen, de werk-uren en uiteraard de tarieven. Zo kun je na het tekenen van je contract ook direct de kinderopvangtoeslag aanvragen.

Vanuit de wet is bepaald dat NannyThuis de kassiesfunctie dient uit te voeren. Dit betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over betalingen naar je nanny. Wij factureren iedere maand de afgesproken contract uren en verzorgen ook iedere maand de betaling van de nanny. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van de opvang met een nanny!

NannyThuis evalueert met regelmaat de opvang. Op deze wijze kunnen wij bijsturen indien je dit wenst, en inspelen op bijscholing behoefte van je nanny. Mocht je in de tussentijd zelf tegen punten aanlopen, dan ben je natuurlijk altijd vrij om contact met ons op te nemen.

''werken bij NannyThuis is ontzettend fijn en leuk. De consulentes zijn professioneel en doen echt alles om de ouders en de nanny's tevreden en blij te houden. Alles is goed en snel geregeld''