Wat biedt NannyThuis mij als nanny?

Kinderopvang met een nanny staat bij ons voor ; persoonlijke aandacht. Dit vinden wij belangrijk voor het gezin, maar ook naar jou toe gericht. NannyThuis doet er alles aan om jou het gevoel te geven dat jij je als nanny gehoord voelt als er vragen zijn, en dat jij weet dat er echt de tijd voor je genomen wordt.

Omdat wij voorafgaand aan de samenwerking actief met elkaar in gesprek gaan over ieders wensen, kunnen wij ook goed inspelen op jouw behoeftes als nanny.

Wij bieden jouw als enige bureau in Nederland de mogelijkheid om je te onderscheiden van de rest. Dit doe jij doormiddel van jouw gekozen werkzaamheden en het aantal bijscholingen dat je volgt per jaar. De bijscholing zal door ons kosteloos verzorgt worden. Thema’s die aanbod komen zijn o.a: Voeding, veiligheid, Hechting, Motorische ontwikkeling, Communicatie en nog veel meer!

Wat houdt begeleiding vanuit NannyThuis in?

Ondanks dat jij als nanny zelfstandig werkt, vinden wij het belangrijk dat er vanaf kantoor altijd een team voor je klaar staat. Of je nou vragen hebt over scholing, opvoeding, communicatie met ouders; wij nemen uitgebreid de tijd voor jouw vragen. Daarnaast hebben wij unieke samenwerkingen o.a:

 • Het LUMC ziekenhuis in Leiden.
 • Kinderfysiopraktijk Trias
 • Voedingsdeskundige Jessica van Nieuwkerk
 • Hesmo administraties (Zij vertellen jou alles over jouw belasting voordelen!)

Vanuit NannyThuis krijg jij altijd op een vaste dag uitbetaald, kun je alle bijscholing kosteloos volgen en komen wij 2x per jaar langs voor een huisbezoek.Wist je dat je als nanny zelf verantwoordelijk bent voor het afdragen van belasting? En wist je dat wij bij NannyThuis dit allemaal voor jou uit handen nemen?

Voordelen om Nanny te worden bij NannyThuis
Als enige met verschillende gradaties
Verschillende tarieven
Extra inkomsten met weinig extra inzet
Jaarlijks uitje
Meer mogelijkheden tot bijscholing
Gratis opleidingen
Bij ons ben je geen nummer
Persoonlijke kaartjes
Beloond voor diploma’s die jij hebt
Persoonlijke sfeer
Wij nemen jouw administratie volledig uit handen
Gegarandeerd werk
Verdiensten als nanny op basis van 3 gradaties

Basis nanny:

De basis nanny is In het bezit van een geldig diploma of certificaat om de ouders het recht op kinderopvang toeslag te geven. Daarnaast beschikt jij over de benodigde kennis om als nanny de opvang van de kinderen op zich te nemen. Jij zal de verzorging en opvang van de kinderen verzorgen tijdens de afgesproken opvang-uren. Daarnaast verwachten wij van jou dat 1x per dag de vaatwasser in/uit geruimd wordt en aan het einde van de dag het speelgoed is opgeruimd. 

Senior nanny:

De senior nanny is in het bezit van een geldig diploma of certificaat om de ouders recht op kinderopvangtoeslag te behouden. Jij laat je zo nu en dan bijscholen om jouw eigen kennis in het vak te vergroten. Jij neemt de verzorging en de opvang van de kinderen op je tijdens de afgesproken opvang-uren. De senior nanny is goed op de hoogte van de ontwikkelingsfases van de kinderen waardoor activiteiten hierop aangepast kunnen worden. Daarnaast verwachten wij van jou dat 1x per dag de vaatwasser in/uit geruimd wordt en aan het einde van de dag het speelgoed is opgeruimd. 

Premium nanny:

De premium nanny is in het bezit van een geldig diploma of certificaat om voor de ouders het recht op kinderopvangtoeslag te behouden. Jij laat je meerdere malen op jaarbasis bijscholen om jouw eigen kennis in het vak te vergroten. Jij neemt de verzorging en de opvang van de kinderen op je tijdens de afgesproken opvang-uren. De senior nanny is uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingsfases van de kinderen waardoor activiteiten hierop aangepast kunnen worden. Jij maakt met grote lijnen een dagplanning waardoor de ontwikkeling goed gestimuleerd kan worden. Als premium koppel je vorderingen naar terug en ondersteun jij de ouder bij lastige situaties. Daarnaast verwachten wij van je dat 1x per dag de vaatwasser in/uit geruimd wordt en aan het einde van de dag het speelgoed is opgeruimd. 

Basis
€12,30
uur
 • Jij bent een gediplomeerde nanny
 • Gescreend
 • Vast gezin
 • EHBO bijscholing

Optie:

Huishoudelijke werkzaamheden uitgevoerd door jou als nanny. Denk hierbij aan: Maaltijd voorbereiden, stofzuigen, Max. 2 wassen en/of kleine boodschappen. Toeslag bovenop uurtarief; € 1,46

Senior
€13,30
uur
 • Jij bent een diplomeerde nanny
 • Gescreend
 • Vast gezin
 • EHBO bijscholing

 

Extra:

 • 1 á 2x per jaar bijscholing
 • Educatieve activiteiten
 • Uitgebreidere pedagogische kennis

 

Optie:

Huishoudelijke werkzaamheden uitgevoerd door jou als nanny. Denk hierbij aan: Maaltijd voorbereiden, stofzuigen, Max. 2 wassen en/of kleine boodschappen. Toeslag bovenop uurtarief; € 1,46

Premium
€14,30
uur
 • Jij bent een gediplomeerde nanny
 • Gescreend
 • Vast gezin
 • EHBO bijscholing
 • Uitgebreide bijscholing
 • Educatieve activiteiten
 • Uitgebreidere pedagogische kennis

 

Extra:

 • Educatieve activiteiten afgestemd op het kind
 • Maakt een plan per kind aan de hand van de ontwikkeling
 • Communiceert met ouders over vorderingen van de ontwikkeling
 • Signaleren en observeren

 

Optie:

Huishoudelijke werkzaamheden uitgevoerd door jou als nanny. Denk hierbij aan: Maaltijd voorbereiden, stofzuigen, Max. 2 wassen en/of kleine boodschappen. Toeslag bovenop uurtarief; € 1,46

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op 1 tot 2 kinderen. Bij 3 tot 4 kinderen wordt het uurtarief met € 1 verhoogd. Bij 5 tot 6 kinderen wordt het tarief met € 2 verhoogd.
Aanmeldingsprocedure

Wanneer je interesse hebt om als nanny bij ons te komen werken, dan kun je uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bekijken dan samen met jou of NannyThuis aan jouw wensen kan voldoen.

Wanneer jij als nanny interesse toont in 1 van onze vacatures,  plannen wij een telefonische afspraak met jou in. Tijdens dit eerste gesprek bekijken wij aan de hand van een uitgebreide motivatie brief én cv of jij met jouw kwalificaties bij het gezin past. Na het telefonische gesprek volgt een afspraak bij ons op kantoor. Wij bespreken uitgebreid jouw wensen door, om te kijken of wij een passende match kunnen maken. Indien NannyThuis denkt jou te kunnen matchen bij een gezin thuis, zal er een screening volgen.

Indien de eerste screening akkoord is en jij nog net zo enthousiast bent als wij, vragen wij jou een profiel over jezelf op te stellen. Denk hierbij aan een krachtige motivatie brief die wij doorsturen naar jouw keuze gezin. Mocht je het moeilijk vinden om zo’n brief op te stellen, dan kunnen wij jou natuurlijk voorzien van de benodigde adviezen.

Na het lezen van jouw profiel, zal het gezin een keuze maken omtrent welke nanny zij graag willen uitnodigen voor een gesprek. Tijdens dit eerste gesprek tussen jou en hopelijk je toekomstige werk-gezin, zullen wij aanwezig zijn. Niet om je op de vingers te kijken, maar om een beetje extra support te kunnen zijn. Gaat het gesprek helemaal vanzelf, dan zul je niet merken dat wij aanwezig zijn!

Dat je niet zomaar als nanny bij een gezin aan de slag gaat, begrijpen wij maar al te goed. Daarom heb je altijd de mogelijkheid om na de voorstel ronde,een meeloopdag met je gezin in te plannen.. Zo kun je eerst de klik tussen de jou en het/de kind(eren) bekijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Wanneer je kiest voor een gezin via NannyThuis, dan hebben de ouders recht op kinderopvangtoeslag. Voordat we deze toeslagen kunnen aanvragen, dient de woning op veiligheid gecontroleerd te worden door de GGD. Deze controle vragen wij voor je aan, en we vertellen je vooraf ook waar ze naar komen kijken. De GGD zorgt op de achtergrond voor een zeer uitgebreide screening van jou als nanny, nog voordat zij op controle komen. Na de GGD inspectie, zorgt de GGD ervoor dat jij  de gehele samenwerking ook continue gescreend blijft.