Ik ben op zoek naar een nanny

Voor ons staat kinderopvang met een nanny voor; persoonlijke aandacht aan jouw kind(eren) bij jouw thuis. Door die persoonlijke aandacht bij jouw thuis voelt jouw kind(eren) zich veilig en vertrouwd en kan zich daardoor optimaal ontwikkelen. De nanny biedt per kind educatieve activiteiten aan  die aansluiten bij de ontwikkelingsfase van jouw kind(eren). 

Ik ben een nanny

Kinderopvang met een nanny staat bij ons voor ; persoonlijke aandacht. Dit vinden wij belangrijk voor het gezin, maar ook naar jou toe gericht. NannyThuis doet er alles aan om jou het gevoel te geven dat jij je als nanny gehoord voelt als er vragen zijn, en dat jij weet dat er echt de tijd voor je genomen wordt.                                         .

Ik wil nanny worden

Wanneer jij officieel als nanny wilt gaan werken, dan dien je in het bezit te zijn van een ‘gastouder certificaat’. Met dit certificaat hebben ouders het recht op kinderopvangtoeslag en daardoor worden jouw baankansen met 100% vergroot! Dit certificaat is kosteloos voor jou te behalen via NannyThuis.                                               .

Nieuws

Bijeenkomsten voor de nanny’s.

Het werkveld veranderd en dat maakt dat wij graag mee veranderen. In 2019 willen wij starten met bijeenkomsten waar alle nanny's welkom zijn. Deze bijeenkomsten worden per regio verdeeld, zodat…

Lees verder

Vacatures

Heb jij een achtergrond in de kinderopvang en/of de zorg? Ben jij op zoek naar werk binnen een organisatie waar persoonlijke benadering voorop staat? Bekijk dan gauw onze vacatures of kom eens vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.