skip to Main Content

Heemstede, 30u per week bij de vraagouder thuis.

Voor een liefdevol gezin uit Heemstede zoeken wij per Maart 2020 een enthousiaste en ervaren Nanny. Zij hebben voor 2 a 3 dagen per week opvang nodig, dit betekend dat je 20 of 30 uur opvang biedt. Het gezin heeft 2 kinderen in de leeftijd van 6 en 2. 

Ouders zouden het fijn vinden als je ook huishoudelijke taken op je neemt, zoals de was aanzetten, vaatwasser in en uit ruimen en wanneer nodig koken en eten met de kinderen. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. De oudste zit op de basisschool, waardoor je vooral met de jongste samen bent. Hierdoor kun je veel ondernemen tijdens schooltijd, zowel binnen als buiten. 

Het is noodzakelijk voor de Nanny dat zij een geschikt diploma heeft om met kinderen te mogen werken. Ook is het belangrijk dat jij beschikt over een rijbewijs en mocht je ook een eigen auto tot je beschikking hebben zou dit helemaal fijn zijn.

Dat je ervaring hebt met kinderen is natuurlijk erg belangrijk. Jij moet weten wat de ontwikkelingsfases van de kinderen zijn en je kunt inspelen op de behoeftes van de kinderen. Omdat beide kinderen een verschillende leeftijd hebben, is het fijn dat jij hier dus op inspeelt. Je onderneemt graag educatieve en actieve activiteiten met de kinderen en weet hoe jij ze kan stimuleren om te blijven ontwikkelen. Dat ze de leeftijd hebben om zelfstandig te spelen is natuurlijk ook aan de orde, en dit is dan ook wat ouders graag terug zien. Ouders zouden het heel fijn vinden als er een goede balans in zit. 

Werken als Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren gastouder die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen gastouder en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een gastouder gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert. Als gastouder ben je primair verantwoordelijk voor de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als gastouder zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Hoe kun je solliciteren?

NannyThuis ontvangt voor de gastouder-vacatures een hoop reacties. Om alle reacties optimaal te kunnen beoordelen, ontvangen wij graag een complete sollicitatie .

– Stuur jouw motivatiebrief, CV + recente foto naar NannyThuis.

– Mail bovengenoemde documenten naar info @nannythuis.nl met de omschrijving van de vacature.

– Graag ontvangen wij tevens eventuele referenties op papier.

Omdat een CV via Indeed niet goed aankomt, ontvangen wij de sollicitaties bij voorkeur per mail .

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

NannyThuis

www.nannythuis.nl

085-303 68 27