Allereerst kunt u contact opnemen met gastouderbureau NannyThuis. Dit kan per contact formulier of telefonisch. Wij zullen dan uw eerste vragen beantwoorden en een vrijblijvende intake inplannen. Tijdens dit gesprek zullen wij ook de vervolgstappen met u doornemen.

Iedere opvang situatie is anders en u als vraagouder(s) heeft/hebben uw eigen wensen.  Opvang voor uw kind(eren) is ook erg persoonlijk, en daarom willen wij graag een passend uurtarief voor de opvang. Wij hanteren echter wel richtlijnen in de tarieven. Deze kunt u opvragen bij één van onze bemiddelingsmedewerkers.

Met een gastouder heeft u mogelijk recht op kinderopvangtoeslag. Het percentage is inkomensafhankelijk. Wilt u weten wat de opvang ongeveer gaat kosten? Neem vrijblijvend contact op voor een inschatting van de tarieven en maak een proefberekening op onze website.

Ja, dat kan. Wij zullen samen met de oppas of gastouder alle officiële documenten in orde maken, en de aanvraag in het LRKP indienen. Zodra het registratienummer binnen is kan de opvang starten.

Gastouderbureau NannyThuis doet er alles aan om de opvang persoonlijk te houden. U heeft een vaste bemiddelingsmedewerker die u en de gastouder begeleidt tijdens de samenwerking en zorgt voor de kwaliteit van de opvang. Zij heeft regelmatig contact met u en de gastouder, en komt jaarlijks langs voor een evaluatie en de herhaling van de risico-inventarisatie. Daarnaast verzorgen wij voor u de contracten, de kassiersfunctie en werken wij met korte lijnen. Ook vinden wij het belangrijk dat de gastouders bijgeschoold worden.