skip to Main Content

Den Haag, 24u per week bij de vraagouder thuis.

Voor een liefdevol gezin in Den Haag zoeken wij vanaf Februari een ervaren en ondernemende Nanny. Het gezin heeft 1 lieve zoon van 1 jaar, in Februari wordt hij alweer 2. De opvangdagen zijn de dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 17.30. In totaal werk je 24 uur per week. Mocht je maar 2 van de 3 dagen beschikbaar zijn of juist andere dagen willen werken, is dat ook zeker bespreekbaar met ouders. Ouders kunnen namelijk flexibel zijn en willen graag met jou kijken wat voor iedereen het beste werkt. 

Een auto & rijbewijs is niet noodzakelijk voor dit gezin. Mocht je wel met de auto willen komen omdat je niet in Den Haag zelf woont is dit geen probleem. 

Zij zoeken een Nanny die haar eigen kwaliteiten kent en die op de behoeftes van het kind kan inspelen. Je biedt leuke en educatieve activiteiten aan en pakt als het kan ook af en toe een wasje mee. Ouders vinden het belangrijk dat er rust en regelmaat is. 

Werken als Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren gastouder die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen gastouder en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een gastouder gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert. Als gastouder ben je primair verantwoordelijk voor de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als gastouder zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Hoe kun je solliciteren?

NannyThuis ontvangt voor de gastouder-vacatures een hoop reacties. Om alle reacties optimaal te kunnen beoordelen, ontvangen wij graag een complete sollicitatie .

– Stuur jouw motivatiebrief, CV + recente foto naar NannyThuis.

– Mail bovengenoemde documenten naar info @nannythuis.nl met de omschrijving van de vacature.

– Graag ontvangen wij tevens eventuele referenties op papier.

Omdat een CV via Indeed niet goed aankomt, ontvangen wij de sollicitaties bij voorkeur per mail .

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

NannyThuis

www.nannythuis.nl

085-303 68 27