skip to Main Content
Aanmeldingsprocedure

Wanneer je interesse hebt om als nanny bij ons te komen werken, dan kun je uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bekijken dan samen met jou of NannyThuis aan jouw wensen kan voldoen.

Wanneer jij als nanny interesse toont in 1 van onze vacatures,  plannen wij een telefonische afspraak met jou in. Tijdens dit eerste gesprek bekijken wij aan de hand van een uitgebreide motivatie brief én cv of jij met jouw kwalificaties bij het gezin past. Na het telefonische gesprek volgt een afspraak bij ons op kantoor. Wij bespreken uitgebreid jouw wensen door, om te kijken of wij een passende match kunnen maken. Indien NannyThuis denkt jou te kunnen matchen bij een gezin thuis, zal er een screening volgen.

Indien de eerste screening akkoord is en jij nog net zo enthousiast bent als wij, vragen wij jou een profiel over jezelf op te stellen. Denk hierbij aan een krachtige motivatie brief die wij doorsturen naar jouw keuze gezin. Mocht je het moeilijk vinden om zo’n brief op te stellen, dan kunnen wij jou natuurlijk voorzien van de benodigde adviezen.

Na het lezen van jouw profiel, zal het gezin een keuze maken omtrent welke nanny zij graag willen uitnodigen voor een gesprek. Tijdens dit eerste gesprek tussen jou en hopelijk je toekomstige werk-gezin, zullen wij aanwezig zijn. Niet om je op de vingers te kijken, maar om een beetje extra support te kunnen zijn. Gaat het gesprek helemaal vanzelf, dan zul je niet merken dat wij aanwezig zijn!

Dat je niet zomaar als nanny bij een gezin aan de slag gaat, begrijpen wij maar al te goed. Daarom heb je altijd de mogelijkheid om na de voorstel ronde,een meeloopdag met je gezin in te plannen.. Zo kun je eerst de klik tussen de jou en het/de kind(eren) bekijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Wanneer je kiest voor een gezin via NannyThuis, dan hebben de ouders recht op kinderopvangtoeslag. Voordat we deze toeslagen kunnen aanvragen, dient de woning op veiligheid gecontroleerd te worden door de GGD. Deze controle vragen wij voor je aan, en we vertellen je vooraf ook waar ze naar komen kijken. De GGD zorgt op de achtergrond voor een zeer uitgebreide screening van jou als nanny, nog voordat zij op controle komen. Na de GGD inspectie, zorgt de GGD ervoor dat jij  de gehele samenwerking ook continue gescreend blijft.