Zoetermeer, 20u per week bij de vraagouder(s) thuis.

Voor een jong gezin in Zoetermeer, zoeken we een nanny die 3 kinderen kan opvangen. Het gaat om de leeftijd van 5 en 3 jaar, de baby is 9 maanden. De kinderen zijn inmiddels bekend met de opvang van een nanny. Helaas gaat de huidige nanny stoppen ivm een nieuwe uitdaging. Ben jij die leuke nanny waar wij naar op zoek zijn?

Ervaring met de bovengenoemde leeftijd is erg belangrijk, zodat er ingespeeld kan worden op de behoeftes van de kinderen. Het oudste kind gaat naar school, en zal opgehaald worden door de nanny.

Als nanny voor dit gezin, zorg je ervoor dat het huishouden draaiende blijft en dat de kinderen eventueel met vriendjes/vriendinnetjes kunnen spelen.

De opvang dagen zijn flexibel, maar vallen altijd op de maandag, woensdag, donderdag of vrijdag. Het is altijd mogelijk om op dinsdag nog een ander gezin in te plannen. Je start vaak vanaf 13:00 en werkt door tot 19:00±.

Je werkrooster is 2 maanden van te voren bekend.

Werken als Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren Nanny’s die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen nanny en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een nanny gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert.Als nanny ben je primair verantwoordelijk voor de de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als nanny zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Hoe kun je solliciteren?

– Stuur jouw motivatiebrief, CV + recente foto naar NannyThuis.

– Mail bovengenoemde documenten naar info @nannythuis.nl met de omschrijving van de vacature.

– Graag ontvangen wij tevens eventuele referenties op papier.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

NannyThuis

www.nannythuis.nl

085-303 68 27