Zoetermeer, 17u per week bij de vraagouder(s) thuis.

Voor een gezin in Zoetermeer met een meisje van 4, zoeken wij een spontane en actieve nanny. Je verzorgt de naschoolse opvang bij het gezin thuis, waardoor het ook zeker fijn zou zijn als er af en toe vriendjes/vriendinnetjes mogen spelen.

Jij als nanny hebt een actieve houding en verzorgt leuke activiteiten. Je maakt het mogelijk om naar naschoolse activiteiten te gaan en maakt er zonder moeite een gezellige (mid)dag van. Voor de ouders zou het prettig zijn als er kleine huishoudelijke taken opgepakt kunnen worden.

Het gezin woont op loopafstand van de school en andere benodigdheden, een rijbewijs en auto is daardoor niet noodzakelijk. Handig is het natuurlijk altijd!

Je werkt op de maandag en donderdag, mogelijk komt daar ook de dinsdagen bij. Je begint om 14:00 en werkt tot 18:00. In de schoolvakanties zou het gezin graag de hele dag opvang zien.

Zelf belasting afdragen? Wij regelen dit voor je!

Als nanny krijg je vaak te horen dat je zelf verantwoordelijk bent voor het afdragen van de belasting. Bij NannyThuis kunnen we dit uit handen nemen! Nieuwsgierig? Vraag naar de voorwaarden.

Werken als Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren Nanny’s die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen nanny en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een nanny gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert.Als nanny ben je primair verantwoordelijk voor de de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als nanny zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.

(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

info @nannythuis.nl

085-3036827