skip to Main Content

Wassenaar, 7u per week bij de vraagouder(s) thuis.

Voor een gezin uit Wassenaar zoeken wij vanaf December een Nanny die haar eigen kwaliteiten kent en kan in spelen op de behoeftes van de kinderen.

Als Nanny ben jij verantwoordlijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast zouden ouders het fijn vinden als aan het einde van de dag gekookt is voor het gezin en waar nodig al met de kinderen gegeten kan worden.

Dit liefdevolle gezin heeft 2 kinderen; een zoon van 5 en een dochter van 4.

Zij zoeken voor de maandag en dinsdag middag een lieve en enthousiaste Nanny.

Mocht je nou denken de maandag middag kan ik niet, dan kun je deze dag wisselen met de donderdag of vrijdag middag! De opvang tijden zijn van 14.45 tot 18.15. Op vrijdag vanaf 12.00 tot 18.15

In de schoolvakantie’s zien ouders graag dat de Nanny hele dag opvang kan aanbieden.

De Nanny voor dit gezin moet over een rijbewijs beschikken omdat de kinderen naar clubjes gereden moeten worden. Het gezin heeft geen huisdieren en zij zoeken een Nanny die niet rookt. Zodra er ruimte en tijd is voor de Nanny, zouden ouders het fijn vinden als er een wasje wordt aangezet en er even een doekje over de tafel wordt gehaald na het eten met de kinderen.

Beiden kinderen zijn creatief en ondernemend, vinden het erg leuk om dingen te ondernemen. Zij spreken graag na school af met vriendjes en vriendinnetjes, hier moet de Nanny geen moeite mee hebben.

Ouders zouden het fijn vinden als de Nanny iedere opvang dag met hun naar buiten gaat, zodat ze lekker even een frisse neus halen en hun energie kwijt kunnen, na een lange schooldag! Tijdens de schoolvakantie’s zouden ouders het erg leuk vinden als er uitjes gepland worden met de kinderen en of thema gerichte activiteiten gedaan worden.

Werken als Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren gastouder die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen gastouder en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een gastouder gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert. Als gastouder ben je primair verantwoordelijk voor de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als gastouder zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Hoe kun je solliciteren?

NannyThuis ontvangt voor de gastouder-vacatures een hoop reacties. Om alle reacties optimaal te kunnen beoordelen, ontvangen wij graag een complete sollicitatie .

– Stuur jouw motivatiebrief, CV + recente foto naar NannyThuis.

– Mail bovengenoemde documenten naar info @nannythuis.nl met de omschrijving van de vacature.

– Graag ontvangen wij tevens eventuele referenties op papier.

Omdat een CV via Indeed niet goed aankomt, ontvangen wij de sollicitaties bij voorkeur per mail .

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

NannyThuis

www.nannythuis.nl

085-303 68 27