skip to Main Content

Voorburg, 20 of 24 uur per week bij de vraagouder(s) thuis

Voor een liefdevol gezin uit Voorburg zoeken wij vanaf Oktober / November een enthousiaste en vlotte Nanny.

Het gezin heeft 2 lieve kinderen van de leeftijd 8,5 jaar en 5,5 jaar. Zij zoeken voor de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag opvang. Je werkt in totaal 20 uur van 13.30 tot 18.30. Mocht je het fijn vinden, is er een optie om je uren te verhogen naar 24 uur per week en dan start je bijvoorbeeld om 12.30. In dat uurtje kun je het avond eten voorbereiden en rond 13.30 naar school rijden. De school van de kinderen is in Rijswijk, en die gaat om 14.15 uit. Als jij niet meer uur wilt werken, begint jouw werkdag om 13.30 en rij je vanuit jouw huis naar school. Vandaar dat jouw werkdag in principe al vanaf 13.30 begint, en je dan naar de basisschool kan rijden.

Beide kinderen zijn ondernemende, energieke en nieuwsgierige kinderen. Ze kunnen als broer en zus uiteraard ook flink ruzie maken, maar ja wie doet dat nou niet met broers of zussen. Gelukkig hebben zij het merendeel van de tijd heel veel lol met elkaar. Hun zoon zit op judo, dansen en wilt graag weer verder gaan met zwemmen. Hun dochter zit op zwemles, en heeft piano les. Verder is zij ook gek op dansen en zingen en maakt dan ook soms eigen liedjes. Omdat ze allebei een drukke agenda hebben en zelf ook graag van alles ondernemen, hebben zij ook echt hun eigen rust momenten nodig. Die pakken zij dan ook, wanneer hier behoefte aan is. Het zou fijn zijn als de Nanny hier ook een klein beetje op wilt letten.

Een rijbewijs & auto hebben is noodzakelijk als je hier opvang wilt bieden. Ouders hebben geen huisdieren en in sommige schoolvakanties hebben zij hele dagen opvang nodig.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang
  • Je bent enthousiast en meedenken
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent zorgzaam en liefdevol
  • Je bent flexibel
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • EHBO diploma -> gericht op kinderen

Kijk, voordat je gaat solliciteren, of jouw opleiding ook staat op de lijst met opleidingen om als Nanny te mogen werken; https://duo.nl/images/lijst-van-kwalificerende-opleidingen-voor-het-beroep-van-gastouder-versie-21-april-2016.pdf

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Vakantiegeld

Parttime uren: 20 – 24 per week

Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris: Tot €15,50 per uur