skip to Main Content

Utrecht, 32u per week bij de vraagouder(s) thuis.

Voor een warm en liefdevol gezin uit Utrecht zoeken wij vanaf December een Nanny voor de opvang van 2 kinderen. Jij als nanny kent je eigen kwaliteiten, waardoor jij de rust bewaren in drukke situaties tijdens de opvang. Dat jij als nanny ervaring hebt met baby’s wordt als er prettig ervaren, aangezien de baby in December pas 4 maandjes jong is. Ook heeft het gezin nog een zoon van 5 jaar. Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Ook vinden het ouders het belangrijk dat jij de zelfredzaamheid van de kinderen weet te stimuleren. Jij weet als geen ander een lach te creëren op de gezichtjes van de 2 kinderen. Er lekker op uit gaan, zoals het bezoeken van speeltuinen en dergelijke wordt zeer gewaardeerd. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Een rijbewijs en auto zijn niet nodig aangezien alles lekker dichtbij is! Er is een elektrische bakfiets aanwezig waar je zeker gebruik van mag maken.

Ouders wonen op loopafstand van het Station Vaartsche Rijn, wat betekend dat je lekker met het OV kan komen als je dat zou willen.

De opvang dagen zijn als volgt;

Maandag van 8.00 tot 18.30

Dinsdag van 8.00 tot 18.30

Donderdag van 8.00 tot 18.30

Zelf belasting afdragen? Wij regelen dit voor je!

Als nanny krijg je vaak te horen dat je zelf verantwoordelijk bent voor het afdragen van de belasting. Bij NannyThuis kunnen we dit uit handen nemen! Nieuwsgierig? Vraag naar de voorwaarden.

Werken als Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren Nanny’s die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen nanny en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een nanny gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert.Als nanny ben je primair verantwoordelijk voor de de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als nanny zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.

(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

info @nannythuis.nl

085-3036827