skip to Main Content

Utrecht, 18u per week bij de vraagouder(s) thuis.

Voor een warm en liefdevol gezin in Utrecht zijn wij per November op zoek naar een Nanny. Jij als nanny kent je eigen kwaliteiten waardoor jij kan inspelen op de behoeftes van het kind. Betrouwbaar, geduldig, liefdevol, ondernemend en enthousiast zijn de eigenschappen die de ouders zoeken in een nanny!
Als nanny ben jij verantwoordlijk voor de zorg van dit lieve mannetje en stimuleer jij de ontwikkeling. Jij kunt structuur en regelmaat bieden tijdens de opvang uren aan hun zoontje van 2 jaar. Ook vinden ouders het belangrijk dat jij de zelfredzaamheid van hem weet te stimuleren. Jij weet als geen ander een lach te creëren op zijn gezichtje. Er lekker op uit gaan, zoals het bezoeken van speeltuinen en dergelijke wordt zeer gewaardeerd. Je bent creatief en vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Een rijbewijs en auto zijn niet noodzakelijk.

De opvangdagen zijn;

Maandag van 8.30 tot 17.30
Donderdag van 8.30 tot 17.30

Werken als Nanny Thuis:

NannyThuis is altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren gastouder die wij kunnen koppelen aan de gezinnen. Wij weten als geen ander dat een goede match tussen gastouder en vraagouder zeer belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een gastouder gekoppeld wordt aan een gezin dat haar kwaliteiten en inbreng ten volle waardeert. Als gastouder ben je primair verantwoordelijk voor de kinderen van de vraagouders, en zij moeten dan ook volledig op jouw kunnen vertrouwen. Als gastouder zorg je ervoor dat de kinderen zich in een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het profiel van een Nanny Thuis:

– Je hebt een kind/pedagogisch gerichte opleiding gedaan en deze behaald.(minimaal mbo2 helpende zorg en welzijn).

– Je hebt grote affiniteit met kinderen.

– Aantoonbare werkervaring met kinderen. (kinderopvang, opvang aan huis etc).

– Zelfstandig kunnen werken.

– Flexibel inzetbaar.

– Jij bent de persoon waar de vraagouder(s) van op aan kunnen.

Hoe kun je solliciteren?

NannyThuis ontvangt voor de gastouder-vacatures een hoop reacties. Om alle reacties optimaal te kunnen beoordelen, ontvangenwij graag een complete sollicitatie.

– Stuur jouw motivatiebrief, CV + recente foto naar NannyThuis.

– Mail bovengenoemde documenten naar info @nannythuis.nl met de omschrijving van de vacature.

– Graag ontvangen wij tevens eventuele referenties op papier.

Omdat een CV via Indeed niet goed aankomt, ontvangen wij de sollicitaties bijvoorkeur per mail.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

NannyThuis

www.nannythuis.nl

085-303 68 27