skip to Main Content

Rijnsburg 27 uur, bij de vraagouder(s) thuis

Voor een groot, liefdevol gezin in Rijnsburg zijn wij op zoek naar een Nanny die per 1 Oktober kan beginnen. Zij hebben 4 kinderen, waarvan de oudste om het weekend aanwezig is. Ook hebben zij een Labradoodle, Harvey die onderdeel is van het gezin.

Ouders zoeken een lieve, doortastende en consequente Nanny die hen helpt bij de opvang van de kinderen en daarnaast een aantal huishoudelijke taken op zich neemt. Denk hierbij aan boodschappen doen, koken, stofzuigen en een dweil door het huis halen. Zij zoeken voor 3 dagen in de week opvang van 8.00 tot 17.00. De dagen die je werkt als Nanny kun je overeenstemmen met ouders. Moeder zou het liefst zelf de woensdag vrij zijn, maar als jij echt alleen de woensdag als 3e dag kan, is dit eventueel te bespreken. Een rijbewijs & auto, is niet noodzakelijk. 

De oudste van het stel is 15 jaar en woont bij haar moeder, maar komt om het weekend gezellig langs. Ook is zij er soms door de weeks, als ouders een avondje ergens heen gaan. Dan past grote zus op. 

Hun oudste zoon is 9 jaar, en zit inmiddels in groep 5. Hij is een vrolijke, slimme knul die graag met jou speelt. Spelletjes spelen, gamen of zijn nieuwe kunsten laten zien op de trampoline. Op maandag en woensdag traint hij bij zijn Rugby Club in Leiden (DIOK). Hij is in ieder geval lekker sportief. De dag begint voor hem altijd met een taak en dat is Harvey de hond uitlaten en de vaatwasser uitruimen. Hij fietst zelf naar school en naar huis. 

Ook hebben we nog hun lieve dochter van 3 jaar. Zij is een gezellige jongedame die heel goed kan vertellen wat zij wel en niet wilt. Ze is een echte meid met interesse voor make-up, kookt graag in haar eigen keukentje en wilt alles doen wat mama ook doet. Omdat zij een flinke kluif heeft aan het bijhouden van haar grote broer kan zij zich goed uitdrukken en is motorisch erg vaardig voor haar leeftijd. Dansen en ravotten doet zij erg graag, maar kan ook heerlijk aan tafel uren kleien, knutselen en tekenen. 

De jongste van het stel is geboren op 31 Mei 2020, een lief en vooral welkom mannetje. Hij wordt door iedereen in het gezin knuffelt en komt vooral met aandacht niets te kort. 

Zoals je hierboven kunt lezen zit er best wel wat verschil in de leeftijden van de kinderen. Het is daarom belangrijk dat je ervaring hebt met baby’s, maar ook met de andere leeftijden. Je kunt alle kinderen ondersteunen in de ontwikkeling en hen uitdagen om dit te blijven doen.Het gezin vindt het belangrijk dat de regels die zij hebben goed en consequent worden nagestreefd. Zij merken namelijk dat de kinderen hier echt baat bij hebben, vooral omdat het erg druk kan zijn. Je bent vooral met de 2 jongste kinderen aanwezig, en in de middag vanaf 14.45 is ook hun oudste zoon aanwezig.