skip to Main Content

Nanny in Leiden voor de woensdag en de vrijdag

Voor een gezin in Leiden met twee energieke en enthousiaste jongens zoeken wij een net zo energieke en enthousiaste nanny’s. De kinderen zijn 7 en 3,5 jaar. De jongste wordt in december 4 jaar en zal dan ook naar de basisschool gaan.

De ouders zijn bekend met opvang aan huis en de kinderen daardoor ook. Voor het gezin is het belangrijk dat de nanny flexibel is en kan inspelen op de behoefte van de jongens. Het gezin woont in een heerlijk huis met bijbehorende tuin waar alle ruimte is om te spelen. Mochten de kinderen toch liever zo nu en dan bij een vriendje willen spelen, ook dan vinden de ouders het fijn als je daar als nanny op in kan spelen.

Als nanny kun jij je helemaal thuis voelen bij het gezin. Naast dat de woning een heerlijke omgeving is om te werken, willen de ouders hun nanny alle vertrouwen geven die zij nodig heeft om haar werk zo goed mogelijk uit te voeren. Zij vertrouwen op jouw professionaliteit waardoor je alle vrijheden hebt om je werkdagen naar eigen inzicht in te vullen. Naast de opvang van de kinderen zou het prettig zijn als je de ouders kan ondersteunen in de maaltijd voorbereiding en zelfs zo nu en dan met de kinderen kan eten. De opvangdagen lopen namelijk tot 18:30 , waardoor het voor de ouders en de kinderen fijn is om in de avond echt niet even tijd met elkaar door te kunnen brengen.

De werkdagen zijn bij voorkeur de woensdag van 08:00 – 18:30 en de donderdag van 14:30 – 18:30. Mocht je de donderdag niet kunnen en toch liever de woensdag willen en de vrijdag van 14:30 – 18:30, solliciteer dan alsnog. Het is namelijk bespreekbaar.

Als nanny ben jij ervaren in de opvang van kinderen, flexibel, werk je graag zelfstandig en ben je een persoon die echt de handen uit de mouwen steekt. Herken jij jezelf hierin? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar ons op en hopelijk spreken wij jou dan snel!

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang
  • Je bent enthousiast en meedenken
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent zorgzaam en liefdevol
  • Je bent flexibel
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • EHBO diploma -> gericht op kinderen