skip to Main Content

Mijdrecht, 24 uur per week bij de vraagouder(s) thuis.

Voor een leuk gezin uit Mijdrecht zijn wij opzoek naar een lieve, zorgzame en vooral flexibele Nanny!

Het gezin bestaat uit, vader, moeder, een naar schoolgaande dochter van 8, een Zoon van 3, een zoontje van 0 en natuurlijk mogen wij de vriendelijke Labradoodle die het gezin compleet maakt niet vergeten.

De opvang ziet er als volgt uit, op de dinsdag hebben de ouders opvang nodig van 7:30 tot 17:00 op die dag zullen allebei de zoontjes de hele dag worden opgevangen en is het de bedoeling dat de dochter om 15:00 uit school gehaald gaat worden.

De donderdag is er opvang nodig van 7:30 tot 17:00 op deze dag zal het zoontje van 0 jaar de hele dag worden opgevangen, de dochter word om 15:00 van school gehaald. het zoontje van 3 gaat deze dag naar het kinderdagverblijf, dit regelen de ouders zelf.

De maandag is er om de week opvang nodig, de tijden hiervoor zijn van 7:30 tot 17:00. Op deze dag worden allebei de zoontjes opgevangen en wordt er weer verwacht dat de dochter om 15:00 uit school gehaald zal worden.

Graag vertellen wij je iets meer over het gezin. De kinderen vinden het heerlijk om lekker buiten te zijn,  springen op de trampoline, zandkoekjes maken in de zandbak of spelen in het park dat vlak naast hun huis ligt!

Ook als het een dagje minder lekker weer is om je buiten uit te leven vermaken de kinderen zich binnen ook prima, knutselen, spelletjes doen of spelen met de auto’s vervelen doen ze zich niet.

Ben jij die lieve nanny die graag actief en creatief is, de kinderen uitdaagt om zichzelf te ontwikkelen, en niet bang is voor de grote knuffelbeer meneer de labradoodle meld je dan snel!

Het hebben van een rijbewijs en of eigen vervoer is geen must, alles is op loopafstand.

Jouw kwaliteiten

· Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang

· Je bent enthousiast en meedenken

· Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

· Je bent zorgzaam en liefdevol

· Je bent flexibel

· Je kunt zelfstandig werken

· Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.

· EHBO diploma -> gericht op kinderen

Kijk, voordat je gaat solliciteren, of jouw opleiding ook staat op de lijst met opleidingen om als Nanny te mogen werken; https://duo.nl/images/lijst-van-kwalificerende-opleidingen-voor-het-beroep-van-gastouder-versie-21-april-2016.pdf