skip to Main Content

De tarieven van gastouderopvang bestaan uit twee onderdelen. De vergoeding voor de gastouder en de begeleidingskosten.Voor de opvang die u afneemt betaalt u een vergoeding. Deze vergoeding wordt samen met het gastouderbureau afgesproken.NannyThuis staat voor zeer persoonlijke opvang en begeleiding als het om gastouders en vraagouders gaat. Wij werken graag met een vast tarief om de opvang overzichtelijk te maken, zo weet u als vraagouder(s) direct wat uw maandelijkse bijdrage is.

Opvang bij de gastouder thuis

Bij deze vorm van opvang brengt u uw kind(eren) naar de gastouder toe. De gastouder hanteert een uurtarief vanaf €5,30 per uur. Hier komen de bemiddelingskosten nog bij.

Opvang aan huis voor uw eigen kinderen

Bij deze vorm van opvang komt de gastouder bij uw thuis. Het tarief van de gastouder is start vanaf een uurtarief van €14,80 en bedraagt maximaal €19. Hier zitten tevens de bemiddelingskosten van NannyThuis bij in.

Inschrijving NannyThuis

Gastouderbureau NannyThuis staat voor persoonlijke opvang. Wij houden een vrijblijvend gesprek om de wensen omtrent de opvang te inventariseren. Omdat ook de zoektocht naar de geschikte gastouder erg persoonlijk en intensief is, berekenen wij bij officiële aanmelding eenmalige inschrijfkosten van €199,-

Heeft u zelf een gastouder gevonden? Dan betaalt u nog maar €99 inschrijfkosten.